Culligan. Beter water. Puur and simpel.®

Culligan: Een wereldspeler op het gebied van waterbehandeling

Met een geschiedenis van meer dan 75 jaar heeft Culligan heden ten dage wereldwijd meer dan drie miljoen klanten en is daarmee de onbetwiste leider op het gebied van oplossingen voor waterbehandeling. Het merk Culligan wordt in de industrie alom erkend vanwege zijn reputatie gebaseerd op kwaliteit, innovatie, service en lokale water expertise.

Via een ongeëvenaard netwerk van dealers en distributeurs levert Culligan een volledige, allesomvattende en aan te passen oplossingen aan zijn klanten. Het netwerk bestaat uit 800 Culligan-merk locaties in 90 landen en heeft een van de meest uitgebreide en technologisch geavanceerde portfolio’s met oplossingen voor waterbehandeling in de industrie voor:

Huis en Appartement

About Culligan - Food and Beverage - Culligan

Horeca

About Culligan Hotel- Culligan

Hotel en Vakantieoord

About Culligan Health

Ziekenhuis en Gezondheids- zorg

About Culligan - Matrix Solutions - Culligan

Industriële oplossingen


About Culligan Chemicals - Culligan

Chemische producten

About Culligan - Community - Culligan

Communaal Drinkwater

About Us - Marine - Culligan

Marine- & Cruiseschip

About Us - Swimming pool and spas - Culligan

Zwembaden & Spa's

about after sales - Culligan

Service

Alle productsectoren bieden na aankoop een volledige garantie, productontwerp en installatie, reparatie en onderhoud, alsmede technische ondersteuning, reserveonderdelen en gebruiksgereedschap.

Vraag een adviesgesprek aan met een Culligan professional, die zal beginnen met het ontwerpen van het waterbehandelingssysteem dat het beste bij uw behoeften past.