Installatie, onderhoud en ingebruikname

Culligans servicespecialisten zijn getraind om ervan verzekerd zijn dat ze de deskundigen zijn die efficiënt problemen bij u ter plekke kunnen oplossen en repareren.

Met ervaring, opgedaan in diverse industrieën, kunnen onze deskundige technici uw waterbehandelingsinstallatie op de meest efficiënte manier installeren, in bedrijf stellen en onderhouden.

Vermijd ongepland tijdverlies – Neem vandaag nog contact op met Culligan en kom meer te weten over ons assortiment aan serviceoplossingen.

Top

Originele Culligan reserveonderdelen & gebruiksmaterialen

Culligans eigen reserveonderdelen zijn volgens de allerlaatste kwaliteitsstandaarden gefabriceerd en bevatten de nieuwste technologie, waardoor uw installatie zonder onderbreking topprestaties levert.

Alle gebruiksmaterialen van Culligan – harsen, membranen, media, filters – zijn geselecteerd om de waterbehandelingsapparatuur van Culligan optimaal te laten werken, waardoor ze langer meegaan en de bedrijfskosten verminderen.

Over de hele wereld zijn toegewijde service centra, met magazijnen met chemische producten, onderdelen en gebruiksmaterialen op voorraad, zodat ze desgewenst snel kunnen worden geleverd.

Top

Reparatie door ervaren technici

Als het ook maar enigszins mogelijk is, worden de installaties van Culligan ter plekke gerepareerd door onze uiterst deskundige technici. In het geval van meer complexe reparaties worden deze in een van onze lokale servicecentra bekeken en uitgevoerd.

Onze doelstelling is om bij onze klanten – voor de beste prestaties en efficiency – ter plekke zo snel en economisch mogelijk reparaties uit te voeren, waardoor de installatie snel weer in werking kan worden gesteld.

Het gezamenlijke serviceteam van Culligan bestaat uit meer dan 500 gekwalificeerde technici op het gebied van waterbehandeling en is daarmee een van de grootste serviceteams ter wereld.

Top

Chemie service

Culligan biedt een compleet assortiment aan chemische oplossingen voor waterbehandeling, speciaal ontworpen om de werking van de Culligans apparatuur te verbeteren, uw installatie te beschermen en de veiligheid van uw werknemers en klanten te garanderen.

Al onze chemicaliën zijn volgens de hoogste standaarden gefabriceerd en voldoen aan relevante lokale en internationale wetgeving.

Ontdek meer over Culligans assortiment chemische oplossingen

Top

Chemical Products - Culligan

Wilt u meer informatie over de Culligan Serviceoplossingen?