Oplossingen voor Communaal drinkwater


Watersystemen in containers

Gecontaineriseerde eenheden die volledige waterbehandelingssystemen bevatten. Culligan levert systemen voor filtratie, ontharding, ultrafiltratie, omgekeerde osmose, EDI en desinfectietechnieken. Eenvoudig te verplaatsen naar de locatie, aan te sluiten en uitermate snel operationeel.

Waterbronnen

Culligan systemen zijn in staat water uit alle bronnen te behandelen:

  • grondwater uit bronnen en putten
  • oppervlaktewater uit rivieren en meren
  • zeewater met behulp van ontzilting

Filtratietechnologie

Culligan fabriceert en assembleert zelf de druktanks voor de filtratietechnologie die in dit proces gebruikt wordt.

Modulair ontwerp

Dankzij het modulaire ontwerp kunnen filters geconfigureerd worden in twin-parallel, 2-in-serie en 4-klaverblad uitvoering. De hele werking wordt automatisch aangestuurd. Op deze wijze kunnen installaties geconfigureerd worden opdat zij voldoen aan uw specifieke eisen, met ruimte voor toekomstige uitbreiding.

Klik op deCulligan_plus_knop knoppen en ontdek Communale drinkwateroplossingen


Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met een van onze vertegenwoordigers
municipal drinking water solutions - Culligan

Ga met Culligan de uitdaging van communaal drinkwater aan

Waterproductiebedrijven staan voor enorme uitdagingen bij het leveren van schoon, drinkbaar kraanwater.

De toename van de bevolking levert extra vraag op.

De steeds strenger wordende regelgeving en het feit dat er steeds minder vers bronwater beschikbaar is, maken de druk om water opnieuw te gebruiken en te recyclen steeds groter.

Culligans modulair waterbehandelingssystemen kunnen een betaalbare, modulaire, betrouwbare en snelle oplossing voor deze problemen bieden.

Multimedia Filtratie

Culligan heeft al meer dan 75 jaar met druktankfiltratie gepionierd en de technologie ervan door de jaren heen verfijnd door verschillende filtermedia te gebruiken en levert aan waterproductiebedrijven over de hele wereld drinkwaterfiltratie-oplossingen.

Ideaal voor ‘moeilijk’ water – Media oplossingen voor verontreinigingen met arseen, ijzer, mangaan, ammonia, troebelheid en andere verontreinigingen

Tot 60% kleiner dan traditionele filtersystemen. De snelst mogelijke filtratie in Culligans hoge druk filtratiesystemen zorgt ervoor dat het systeem tot 60% minder ruimte inneemt dan de filtratie door middel van zwaartekracht

Richt uw bedrijf op de toekomst – Culligans modulaire ontwerp biedt u een breed scala aan flows en systemen, met de mogelijkheid die later te upgraden als de regelgeving verandert.

Ideaal voor afgelegen locaties of waar het economisch niet haalbaar is een buizennetwerk aan te leggen om verbinding te maken met een gecentraliseerd waterleidingsbedrijf.


Omgekeerde osmose voor drinkwater

Culligan heeft heel veel ervaring met omgekeerde osmose oplossingen voor de behandeling van rivierwater, water uit bronnen en boorgaten, maar ook met ontzilting van zeewater dmv omgekeerde osmose.

Culligans team technische specialisten werkt samen met u om een oplossing te creëren die u veilig, betrouwbaar drinkbaar water levert en de bedrijfskosten minimaliseert.

Onze systemen zijn op skid gemonteerd zodat de installatiekosten ter plekke minimaal kunnen zijn en de plaatsing snel en eenvoudig is.


Units voor de behandeling van water in reservoirs in een uitdagende omgeving

Culligans waterbehandelingssystemen kunnen in stalen containers worden geïnstalleerd en werken als onafhankelijke waterbehandelingssystemen.

Dankzij Culligans modulaire ontwerpen kunnen waterbehandelingssystemen worden geïnstalleerd die precies op maat zijn gemaakt voor uw specifieke water parameters.

Culligans Containersystemen zijn ideaal voor:

  • Waterbehandeling voor drinkwater op afgelegen locaties waar water van de gemeentelijke watervoorziening niet beschikbaar is.
  • Het leveren van drinkwater en sanitair water aan kampementen voor arbeiders die grote industriële complexen bouwen.
  • Voor het installeren van noodoplossingen in gebieden waar door natuurrampen de watervoorziening is beschadigd.
  • Tijdelijke waterbehandeling als door storingen fabrieken stilliggen of noodreparaties nodig zijn.
Municipal water treatments - Culligan

Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?