Wateroplossingen voor huizen & appartementen


Zwembaden

U kunt een duik nemen in uw droom, dankzij onze zwembadwatertechnieken. Culligan is gespecialiseerd in het ontwerp en onderhoud van topzwembaden, groot of klein en in elke vorm, maar altijd met perfect water. Learn more about Culligan Swimming Pools

Klik op deCulligan_plus_button knoppen en ontdek de oplossingen voor water in en om uw thuis


Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?

Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers

Wateronthardingssystemen voor thuis

Hard water kan lastig zijn voor u en voor uw huis

Reduceer de gevolgen van hard water in uw huis met Culligans wateronthardingssysteem voor thuis. Elk systeem is ontworpen om waterverontreiniging en kalkaanslag te reduceren, elektriciteitsverbruik te verminderen, het leven van uw huishoudelijke apparaten te verlengen, beter smakend drinkwater te leveren en het reinigen gemakkelijker te maken — van een sprankelende vaat tot zachter wasgoed en meer. Culligan heeft 75 jaar ervaring met het behandelen van water voor thuisgebruik en dat betekent dat u over de state-of-the-art wateronthardingstechnologie kunt beschikken.

Ontdek de beste oplossing om hard water uit uw huis te verwijderen

Top

Filtratiesysteem voor drinkwater thuis

Drinkwater uit de kraan dat smaakt zoals het hoort.

Zorg voor beter smakend water bij u thuis met de drinkwatersystemen van Culligan en geniet van eindeloos gefilterd drinkwater direct uit de kraan. De kwaliteit van elke waterbron is verschillend. Daarom hebben wij speciale filtratiesystemen en zuiveringsoplossingen ontwikkeld om verontreinigingen en problemen met water tegen te gaan.

Welk probleem u ook met water heeft, Culligan heeft de perfecte oplossing voor u met haar drinkwatersystemen voor thuis, met state-of-the-art omgekeerde osmose waterfiltratie en geavanceerde, vervangbare filters, zodat u kunt beschikken over een op maat gemaakte waterbehandeling die het beste bij u, uw familie en de lokale watervoorziening past.

Ontdek de beste drinkwatersystemen voor bij u thuis

Top

Maak een afspraak met een deskundige