Culligan producten voor bij u thuis

Beter water in uw hele huis

Drink water dat beter smaakt en gebruik het water efficiënter, met geavanceerde filtratiesystemen speciaal ontworpen voor bij u thuis. Of het nu een onplezierige geur is of een bittere smaak, of een hard water probleem dat zorgt voor onkosten aan uw huishoudelijke apparaten of de eenvoudige behoefte aan goed drinkwater, Culligan heeft voor u de oplossing om uw drinkwater thuis te verbeteren.

Wat voor probleem u ook met water heeft, Culligan heeft de perfecte oplossing voor u met zijn drinkwatersystemen voor thuis, met state-of-the-art omgekeerde osmose waterfiltratie en geavanceerde vervangbare filters, zodat u kunt beschikken over een op maat gemaakte waterbehandeling die het beste bij u, uw familie en de lokale watervoorziening past.

Culligan filtratiesystemen voor drinkwater

Zorg voor beter smakend water bij u thuis met de drinkwatersystemen van Culligan en geniet van eindeloos gefilterd drinkwater direct uit de kraan.


total defence system - Water for homes - Culligans

Culligan Total Defence Systeem

AC - Evo - Water for homes - Culligans

Culligan AC EVO Omgekeerde Osmose Filtratie

Culligan AC 30 Omgekeerde Osmose Filtratie

Culligan waterontharders

Hard water kan voor u en uw huis problemen opleveren. Elimineer problemen met met een Culligan wateronthardingssysteem voor bij u thuis.


Culligan HE - Water for homes - Culligans

Culligan High Efficiency Waterontharder

medallist - Water for homes - Culligans

Culligan Medallist Waterontharder

global cabinet - Water for homes - Culligans

Culligan Global Cabinet Waterontharder

Top

Voor meer informatie over Culligan producten voor bij u thuis