Hotels en Gasterijen – Waterbehandelingsoplossingen


Klik op deCulligan_plus_knop knoppen en ontdek de wateroplossingen van Culligan voor Hotels & Gastvrijheid


Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?

Neem contact op met een vertegenwoordigers
Water for Hotel and Hospitality - Culligan

Culligan: Oplossingen voor Hotels en Gasterijen

Water wordt overal in een hotel gebruikt – om te koken, te drinken, te verwarmen/te koelen, te baden en voor het wasgoed. De kwaliteit van het water dat door uw gebouw stroomt heeft een enorme impact op het comfort en de veiligheid van uw gasten en uw staf, maar ook op de bedrijfskosten. Maar vaak is het beheer van de watersystemen verdeeld en wordt die overgelaten aan verschillende leveranciers, waardoor het beheer ervan complex en tijdrovend is.

Laat Culligan u uw Totale Wateroplossing leveren – Apparatuur, chemicaliën en service van een en dezelfde leverancier.


Hotelkamers

De hotelkamer is de plek waarom de meeste klanten besluiten of ze in de toekomst wel of niet naar uw hotel terugkomen. Uw klanten drinken uit uw glazen, doen ijs van de ijsmachines in hun drankjes en wassen zich met het water in de badkamers. Daarom moet het water er goed uitzien, goed aanvoelen, geweldig smaken en hygiënisch zijn.

Naast waterbehandelingssystemen voor het hele hotel, levert Culligan ook point-of-use oplossingen, zoals cartridge filters en op douchekoppen en kranen gemonteerde filters.

Top

Water treatment for hotel and hospitality industry - Glasses no spot - Culligan

Restaurant

Als een gast voor een maaltijd aan tafel zit, willen u en uw gasten dat het glaswerk fonkelt en er op uw servies geen vlekken zitten. Culligans waterontharders verwijderen de mineralen die zorgen voor vlekken op uw glaswerk en servies en reduceren het gebruik van afwasmiddelen en verlengen de levensduur van uw apparaten door kalkaanslag te voorkomen.

Water is ook essentieel voor het goed smaken van eten en drinken. Van stoompannen tot koffiezetapparaten, ijs- en drankmachines, Culligan heeft waterbehandelingsoplossingen voor alle aspecten van de voedselvoorziening in uw restaurant

Top

Water for food and service industry - Culligan

Wasgoed

Culligan’s waterfilters en waterontharders zorgen ervoor dat uw wasgoed er geweldig uit blijft zien, de levensduur ervan verlengt, terwijl u minder wasmiddelen, chemicaliën en energie verbruikt en daarmee het milieu spaart.

Wetenschappelijke onderzoeken1 hebben aangetoond dat het gebruik van waterontharders het verwijderen van vlekken effectief verbetert en er bij lagere temperaturen minder wasmiddelen hoeven te worden gebruikt. Onderzoek2 toonde ook aan dat onthard water de levensduur van uw wasgoed verlengt doordat er tijdens en na het wassen minder schuim tussen de vezels blijft, waardoor slijtage wordt gereduceerd.

1 – Water Quality Association – Study Findings and Executive Summaries Softened Water Benefits Study http://www.wqa.org/detergent/SWB_Studies.pdf
2 – YMCA Laundry Study, evaluation of the relative effects of Hardness, Detergent Dose and Temperature on Stain Removal Efficacy of laundry Machines, 2011

Top

The benefits of soft water - Culligan

Technische ruimte & Koelsystemen

De soepele en efficiënte werking van uw boilers en koelsystemen zijn essentieel om het comfort van uw gasten met minimale bedrijfskosten te optimaliseren. Culligans waterontharders, mengbedwisselpatronen, omgekeerde osmose en chemicaliën zijn allemaal ontworpen om uw bedrijf veilig en efficiënt te laten werken, zonder ongeplande storingen. Culligan biedt ook een breed scala aan serviceprogramma’s die ervoor zorgen dat uw bedrijf efficiënt en betrouwbaar blijft werken.

Top

water treamtment boiler room - Culligan

Zwembaden

Culligan is beroemd om de door hen in heel Italië aangelegde zwembaden. Culligan Piscine levert de beste zwemwaterfiltratie, desinfectie en onderhoudsoplossingen die er bestaan om uw zwemwater schoon en sprankelend te houden.

Top

swimming pool solutions - Culligan

Spa’s en schoonheidssalons

Als uw bedrijf ook haar- en/of schoonheidsverzorging biedt, wilt u dat uw klanten door het gebruik van zacht, chloor-vrij water weggaan met het gevoel dat hun haar en huid geweldig aanvoelt. Culligans waterbehandelingsoplossingen voor kap- en schoonheidssalons zorgen voor dit alles en meer.

Top

Afvalwater en hergebruik

Omdat water steeds schaarser wordt, wordt de druk om het gebruik van water te optimaliseren steeds groter. Veel klanten verwachten van hoteleigenaren dat ze betrokken zijn bij het milieu. Bij een complete waterbehandelingsoplossing behoort tegenwoordig het verminderen van de consumptie van water en het hergebruik en recyclen van afvalwater. Het gebruik van dergelijke steeds belangrijke bronnen omvat ook landschapsirrigatie en grijswatercircuits voor o.a. WC-’s spoeling. Dit dient geen last te zijn. Efficiënt gebruik van water leidt tot kostenbesparing en spaart het milieu.

Top

waste water solutions - Culligan

Wilt u meer informatie? Vraag uw lokale vertegenwoordiger.