Complete oplossingen voor industriële waterbehandeling

 


Mobiele oplossingen voor waterbehandeling

Culligan heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van gecontaineriseerde waterbehandelingssystemen. Deze zijn ideaal voor tijdelijke waterproductie zoals het leveren van water terwijl bestaande behandelingssystemen onderhouden of geüpgraded worden.

Klik op de Culligan_plus_knop knoppen en ontdek de oplossingen van Culligan voor de industrieWater is in alle industrieën van essentieel belang.

Water is niet alleen een grote kostenpost, de kwaliteit ervan heeft een enorme impact op sommige van uw productie en energie-intensieve processen.

Culligan heeft wereldwijd meer dan 75 jaar ervaring als leverancier van industriële waterbehandelingsoplossingen.

Wij leveren aan veel verschillende sectoren in de industrie, waaronder voedingsmiddelen, brouwerijen, drank, olie & gas, energievoorziening, de gezondheidszorg, ziekenhuizen, de bio-farmaceutische industrie en andere vele andere.

Top

Waterbehandeling ketels

Culligan heeft een breed scala aan opties voor de behandeling van voedingswater voor boilers, waaronder units voor ontharding en omgekeerde osmose voor lage druk ketels en demineralisatie units voor hoge druk ketels. Culligans oplossingen voor ketels helpen u met:

  • Het reduceren van de impact op het milieu door het verlagen van afvalstoffen bij een eventuele pijpbreuk
  • Het voorkomen van ongeplande storingen en stilliggen door corrosie
  • Een efficiënt energieverbruik door te voorkomen dat op hitte uitwisselende oppervlaktes kalkaanslag ontstaat
  • Het reduceren van de spui door een betere kwaliteit toevoerwater

 

water treamtment boiler room - Culligan

Behandeling van proceswater

Dankzij onze in-huis R&D, constructie- en fabricagefaciliteiten is Culligan in staat om de waterbehandelingssystemen zo te ontwerpen, dat ze voldoen aan uw specifieke behoeften.

Terugwinnen van condensaat

Door een Condensate Polishing Unit (CPU – condensaat terugwin unit) te gebruiken kan het water van gecondenseerde stoom met een lage verontreinigingsgraad worden teruggewonnen en worden teruggevoerd naar de voedingswatertank van de boiler, waardoor er minder energie wordt verbruikt om water te verhitten tot stoom. De voordelen zijn:

  • Reduceert kosten op water en brandstof
  • Bespaart energie doordat de boiler veel minder last heeft van storingen
  • Reduceert de noodzaak van chemische behandelingen van ruw make-up water

 

Ontdek Culligans industriële producten

Water recycling / hergebruik

Door water dat in het industriële proces wordt gebruikt terug te winnen en het volgens de hoogste standaard te behandelen en terug in het systeem te brengen, kan het verbruik van water significant worden gereduceerd . U verbruikt minder water, u bespaart water, energiekosten en het milieu.

Behandeling van Afvalwater

Culligan heeft een aantal oplossingen voor de behandeling van afvalwater voor de industrie. Neem contact met ons op voor meer details.

Top

Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?