Culligan Waterfiltratiesystemen

Culligan heeft een het breedste assortiment waterfiltratie technologieën dat op de markt beschikbaar is.

Verkrijgbaar als op zichzelf staan unit, of als onderdeel van een systeem. Culligan’s filtratie technologieën zijn onder andere:

Zelfreinigende filters

Zelfreinigende filters zijn een erg flexibele, veelzijdige en economische oplossing voor het oplossen van waterfiltratie problemen op kleine schaal. Ze worden meestal gebruikt als een barrière tegen achtergebleven vaste stoffen om de gevoelige apparatuur te beschermen. De zelfreinigende filters elimineren de noodzaak om cartridges te vervangen door een ‘backwash’ systeem te gebruiken, dat ofwel volledig automatisch of semi-automatisch kan worden bediend, dit afhankelijk van het model. Filtratie is mogelijk van 50 tot 500 μm met een maximum flow ratio van 52 m3/u


FAS semi-automatisch filter

Het semi-automatisch FAS-filter is geschikt voor flow ratio’s tot 8 m3 / u en is verkrijgbaar met 1 en 1,5” inch koppelingen. De semi-automatisch backwash filtratie modus wordt door de gebruiker, als dat nodig is, handmatig ingeschakeld.

EASY semi-automatisch filter

Het EASY semi-automatische filter is geschikt voor flow ratio’s tot 9,5m3/u en is verkrijgbaar met 1, 1,5, en 2” inch koppelingen.

easy a filtration- Culligan

Easy – Een volledig automatische filter

Het Easy A filter heeft een volledig automatisch reinigingssysteem, dat wordt bediend door een configureerbare timer die wordt gebruikt om de niveaus van achtergebleven vaste stoffen met een flow tot 8 m3 / u te reduceren. Verkrijgbaar met 1, 1,5 en 2” inch koppelingsfittingen.

Easy Max and Easy Max A - Water Filtration - Culligan

Easy Max en Easy Max A

Voor apparaten met meer capaciteit (flow ratio’s tot 52m3/u) zijn de EASY MAX zelfreinigende filters met 2” inch fittingen (schroefdraad) en ND 65-80-100 (geflensde) fittingen beschikbaar. Dit filter is verkrijgbaar als een automatisch of semi-automatisch model.

Top

Cartridge micro-filtratie

Mechanische cartridge filtratie is een robuuste en economische oplossing voor waterfiltratie op kleinere schaal. Ideaal voor de beschermende voor-filtratie voor kostbare behandelingssystemen en apparatuur.


Gard System - Water Filtration System - Culligan

GARD Systeem

Met dit uitermate veelzijdige, modulaire systeem kunnen filters in meerdere configuraties worden gecombineerd (parallel, in serie, in serie-parallel, etc.) zodat ze elke toepassing aankunnen, dit door bij de inlaat gebruik te maken van een gaasfilter, gevolgd door een aantal elementen variërend van 80 microns tot 1 micron niveaus van filtratie. Filter cartridges zijn verkrijgbaar van voedsel-veilig polypropyleen voor achtergebleven vaste stoffen, fosfaat kristallen cartridges voor het voorkomen van corrosie en geactiveerde koolstof cartridges voor het opnemen van organische stoffen en de verwijdering van kleuren.

FGX3 - Commerical & Industrial Water Treatment Products - Culligan

FGX3

Het FGX3 filtratiesysteem is een robuust en economisch filtratiesysteem, dat gebruik maakt van een klemsysteem waarmee cartridges snel kunnen worden vervangen. Het systeem is gebouwd in een AISI 316 roestvrijstalen kast met 1,5”, 2,5” and 3” inch UNI 338 schroefdraad in- aan- en afvoer koppelingen. Het systeem kan flows aan tot 45m3/u en is verkrijgbaar met een breed scala aan filtratieniveaus (1 – 5 – 20 microns) en is flexibel genoeg om met cartridges van verschillende lengtes te kunnen werken. Het systeem wordt geleverd met een statief met drie poten voor een eenvoudige installatie op de vloer.

Top

Media filtratie

Hi-Flo 6-9 Twin - Culligan

Culligan is de wereldleider in waterfiltratie en heeft meer dan 75 jaar ervaring met alle soorten problemen met water. Culligan gebruikt drukfiltertechnologie en innovatieve filter media-oplossingen om een klasse apart te zijn in de filtratie van water.

Om verzekerd te zijn van topkwaliteit wordt het meeste las- en constructiewerk van de tank in ons veel geroemde Italiaanse centrum gedaan. Culligan heeft over de hele wereld succesvolle installaties geplaatst. U kunt er op vertrouwen dat Culligan u een betrouwbaar waterfiltratiessysteem met een lange levensduur levert, eentje die perfect aan uw behoeften voldoet.

Ontdek meer over de Culligan Water Media Filtratie Systemen

Dynamische Separators

Dynamische separators zijn filters die zijn ontworpen om in het water achtergebleven vaste stoffen te verwijderen (b.v. zand). De capaciteit is gelijk aan 98% van alle deeltjes groter dan 80 microns en een specifiek gewicht groter dan 1 kg/dm3. De dynamische separator heet zo, omdat het gebruikt maakt van de centrifugerende beweging van het water om vaste stoffen uit de vloeistof te verwijderen. De unit heeft geen bewegende, mechanische onderdelen, waardoor de bedrijfs- en onderhoudskosten minimaal zijn.


dsa dynamic separator - Culligan

Culligan DSA assortiment dynamische separators

Met dit uitermate veelzijdige modulaire systeem kunnen de filters in meerdere configuraties worden gecombineerd (parallel, in serie, in series-parallel, etc.) om ze voor elke toepassing passend te maken.

Bij de invoer wordt gebruikt gemaakt van een gaasfilter, gevolgd door een selectie van filtratie-elementen variërend van 80 microns tot 1 micron.

Filter cartridges zijn verkrijgbaar in voedsel-veilig polypropyleen voor achtergebleven vaste stoffen, fosfaat kristallen cartridges ter voorkoming van corrosie en geactiveerde koolstof cartridges voor het opnemen van organische stoffen en het verwijderen van kleuren.

Top

Kunt u niet vinden wat u zoekt, of wilt u meer informatie?